Megjelent a The Walking Dead: 400 Days!

Kacor 2013.07.13. 16:31 Apple, Játékok 1 db 791

A Telltale elérhetővé tette a The Walking Dead legújabb, a játék menüjéből letölthető 400 Days névre keresztelt fejezetét. A Telltale eddigi legjobb, a filmsorozatnál is minőségibb történetet és morális, döntésalapú játékmenetet kínáló remekének új epizódja az első- és a készülő második sorozat cselekménye közt képez hidat.

Mivel a 400 Days egy vadiúj szereplőket felvonultató történet, az új játékosok is rögtön otthon érezhetik magukat a játékban – sőt a fordulatok a vadi új játékosok állkapcsát is a földre küldik.

Ha korábban még nem játszottál az első szériával, de érdekel a posztapokaliptikus játékmenet és a kemény horrortörténet, nézd meg a trailert, majd utána automatikusan töltsd le az ingyenes alapjátékot. Ahhoz, hogy a 400 Days-t kipróbálhasd, a játék megnyitása után a menüből 4,99 dollárért megvásárolhatod az önálló epizódot. Miután kipróbáltad a játékot, az eredeti kaland 5 részét ugyancsak a menüből töltheted le.

Ezt a kalandot kár lenne kihagyni!

Walking Dead: The Game (AppStore Link) Walking Dead: The Game
Fejlesztő: Howyaknow, LLC

Besorolás: 17+4.16667

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A Gamestar és más nagy hazai lapok újságírója. iOS only teszteket már több mint három éve ír. Már a 80'-as évek óta aktív játékos. Számtalan gépet nyúzott: Commodore 64, Amiga, XT, 286, SNES, Gameboy stb... Most az iPhoneHungary-n szállítja a legfrissebb híreket és osztja meg véleményét az iOS játékokról.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iMilàn - 2013.07.13. 18:22

    Már nagyon vártam, kösz hogy szoltataok! :D

Szólj hozzá Te is!