Elcsábította az Yves Saint Laurent divatház fejét az Apple

KeleMan 2013.07.04. 20:25 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 571

Úgy tűnik az Apple nem bíz semmit sem a véletlenre és egy nagyszerű divatszakértőt is maga mellé csábított. Paul Deneve, az 53 éves belga szakember az Yves Saint Laurent divatház feje volt eddig. Mostantól azonban Tim Cook keze alá fog dolgozni, viszont szerepét az Apple vállalatban egyelőre sűrű homály fedi.

Paul Deneve marketingesként egyébként már dolgozott az Apple-nek, még 1990 előtt, amikor elkezdte karrierjét a divatszakmában. Az Yves Saint Laurent divatcég amúgy Paul Deneve vezetése alatt megduplázta a bevételeit. Állítólag a szakember különleges projekteken fog dolgozni, a pletykagyártók pedig máris keresik az összefüggéseket Paul szerepe és az iWatch okosóra között.

Az Apple nagy lehetőséget lát a viselhető elektronikai kiegészítőkben, de teljesen másképp képzeli el azok szerepét, mint például a Google Glass szemüvegje. Talán épp ezért is kérték fel a szakembert az Apple csapatához való csatlakozásra, hogy olyan terméket tudjon majd az Apple bemutatni, amelyet az emberek valóban szívesen hordanak.

A piaci elemzők és szakemberek szerint az iWatch egyébként 200-250 eurós áron debütálhat majd, amelyen keresztül videókat nézhetünk, e-maileket, szöveges üzeneteket olvashatunk és gyorsan válaszolhatunk, valamint a közösségi oldalakon lévő profilunk aktivitását növelhetjük majd.

Az biztos viszont, ha a népszerű tervező, Sir Jonathan Ive és Paul Deneve – aki a Nina Ricci és Lanvin divatcégeknél is dolgozott – összefog, akkor abból valóban egy luxustermék születhet meg talán a nem is olyan távoli jövőben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Bence - 2013.07.05. 20:36

    Remélem, hogy az Apple önmagához hűen igényes terméket dob piacra, de már úgy érzem hogy nem az átlag ember pénztárcájához szabják :(.

  2. Phoenix - 2013.07.05. 23:29

    En is remelem!!;-)

    Más:
    Van egy haverom. Kiszámolta, hogy mennyit kolt felesleges dolgokra. (Pia, cigi,..stb nem folytatom.) Családja nincs.
    Hat, egesz gyorsan össze tudná rakni a draga almás cuccokat! Fegyelem kérdése! De mindenki mást preferál..;-)

Szólj hozzá Te is!