SLiDE a negyediken

Helme 2013.06.03. 18:37 Kiemelt hírek, Programok 3 hozzászólás 361

A SliDE Magazin negyedik száma az előző három megjelenés tapasztalatait összegezve kínál új tartalmat. Természetesen továbbra is ingyenesen férhetünk hozzá az olvasást interaktív élménnyé varázsoló cikkekhez. Hogy egy kicsit a hölgyeknek is kedveskedjünk, legújabb számunk interjúalanya az Európa- és világbajnok Kucsera Gábor, aki magánéletéről, illetve sportkarrierjének csúcsairól és hullámvölgyeiről számol be. Az ellenpontot természetesen a tetovált lányok rovat, benne az elbűvölő tekintetű Cami Livel.

Szintén a női szépséget hangsúlyozzák Ódor Enikő fotóművész egyedi hangulatú képei, de minden egyes felvétel ennél jóval mélyebb tartalommal is bír. Azoknak, akik esetleg csak sejtik, de nem tudják megfogalmazni a képek közvetítette érzelmeket, Enikő néhány sornyi gondolatébresztővel segít.

Az érzelmek világából a racionális gondolkodáséba kalauzol korunk legnagyobb elméjének, Stephen Hawking munkásságának bemutatása. Mielőtt sikítva menekülnék, biztosítjuk kedves olvasóinkat, hogy cikkünket köznyelven, érthetően fogalmaztuk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy még azok is találnak benne érdekes bekezdéseket, akiket különösebben nem érdekel az univerzum, illetve az örökkévalóság.

Férfias témáknál maradva természetesen nem hiányzik órás, illetve autós rovatunk sem. Előbbiben a svájcin kívül a világ másik óraipari nagyhatalmával, a japán Seiko időmérőjével ismerkedhetünk meg, míg utóbbiban önkéntelenül is nyálcsorgatást kiváltó sportautót, a McLaren P1-t mutatjuk be.

Persze lesznek olyanok, akik a McLarenre félretett aprójukat inkább másra költik, mondjuk egy élményre. Mit szólnának súlytalanságban való lebegéshez, mindezt 100 km fölötti magasságban? Igaz, hogy egy kicsit még várni kell, de már nagyon közel járunk a civil űrutazás általánossá válásához.

Ha a SLiDE Magazin app már eszközünkön van, az új számot az „Újságok” között találjuk, aki pedig még nem ismeri, az App Store-ban rákeresve, vagy az alábbi linkre kattintva olvashatja ingyenes, interaktív, digitális magazinunkat.

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. Solar eclipse - 2013.06.03. 20:21

    Miert csak magyar storebol lehet leszedni? Nem fogok meg egy reget ezert csinalni pedig jo lenne ez az ujsag.

  2. strucc007 - 2013.06.03. 20:31

    Nem csak onnan, nálam elérhető az osztrák Store-ból is.

  3. Ncg - 2013.06.03. 23:05

    Sőt az angolból is elérhető

Szólj hozzá Te is!