Napi videó: Egy Google Glass fotós élete

Tian 2013.05.26. 22:32 Egyéb 2 hozzászólás 1 249

A napokban terjed egy humoros videó a közösségi portálokon, melyben a Google szemüvegét próbálják kiparodizálni, így gondoltuk megosztjuk veletek is, hogy lássátok miről is van szó. A Google Glass, hogy mennyire jól használható a mindennapi életben, arról megoszlik a közvélemény. Van aki szerint hülyeség, van aki szerint ez a jövő, de vajon a valóságban hogyan is néz ki például egy Google Glass fotós élete, azt hamarosan láthatjátok.

A Google Glass megannyi funkciója mellett jelen esetben a fotózásra koncentráltak a videó készítői. Milyen is lehet a való életben a Google szemüvegével fotózni, esetleg videózni? Érdekes. A videóban megtekinthetjük, hogy milyen, amikor makró képeket készítünk vagy egy koncerten, mikor a tömegben ugrálva próbáljuk rögzíteni az eseményeket, de a time-lapse és az esküvői fotózásba, videózásba is bepillantást nyerünk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

2 hozzászólás

  1. Perzio - 2013.05.26. 23:29

    MEGA LOL

  2. iPad felhasznalo - 2013.08.03. 15:31

    Uramatyam, ezt nem gondolhatjak komolyan, hogy barki, aki tobb mint hat eves, ezt viselni fogja :)

Szólj hozzá Te is!