Megérkezett a Cut the Rope: Time Travel

Tian 2013.04.18. 17:58 Apple, Játékok 1 db 678

Kedvenc cukorfaló főhősünk kalandja tovább folytatódik, hiszen az eredeti Cut the Rope és az Experiments után a ZeptoLab csapata elhozta nekünk a legújabb, szám szerint harmadik részét a Cut the Rope sorozatnak, mely a Time Travel nevet viseli. A címből már sejthetjük, hogy egy időutazásra invitálnak minket a játék készítői, ám hogy pontosan miről is van szó, az mindjárt kiderül.

A Time Travel-ben a játékmenet az eddigiektől egy hajszálnyit eltér. Az időgép által megismerhetjük Om Nom rokonságát a különböző korokból, mint például a kőkorszak, a középkor, a reneszánsz, az ókori Egyiptom vagy az ókori Görögország. A játékban immár nem csak a már jól ismert Om Nom szerepel, hanem a felmenője is, így a játék során a cél, hogy mind a kettőjükhöz eljuttassuk a cukorkát.

Jelenleg 6 rész érhető el, részenként 15 pályával, így egy ideig senki sem fog unatkozni, de természetesen a későbbiekben érkeznek majd várhatóan az újabb korok, és azzal a teljesíthető pályák száma is növekszik majd. A játékban az új karaktereken túl új játékelemek is felbukkannak, illetve minden egyes rész végén egy rövid, másfél perces animációs videót is megtekinthetünk.

[appext 608899141]

[appext 608901634]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Rudolf - 2013.04.25. 14:08

    Egyszóval annyi tudok csak hozzáfüzni : Tökéletes !

    Nagyon sokat fejlődött az első részhez képest már az első szinten lévő pályák is néha fejtörést okoznak :)

Szólj hozzá Te is!