A Verizon főnöke dumálta rá Jobsot az LTE-re

NZsolt 2013.04.16. 16:35 Apple, Steve Jobs 1 db 539

Múlt hét kedden  Las Vegasban ülésezett a National Association of Broadcasters (műsorszolgáltatók szövetsége). A Verizon (amerikai mobilszolgáltató) CEO-ja, Lowell McAdam hosszasan dicsérte a céget, illetve mesélt arról a befektetésről, melyet az LTE technológia fejlesztésére áldoztak.

A befektetésnek meglett a foganatja, ugyanis elképzlehető, hogy a 2014-es SuperBowl-t amerikában már 4G mobilhálózaton streamelni is lehet. Megosztott egy rövid történetet arról is, hogy dumálta rá Steve Jobsot, hogy LTE- kompatibilissé tegye az iPhone 5-öt. „Mindent beleadtam, hogy meggyőzzem, hogy kell neki ez a technológia.

Ő meg csak ott ült anélkül, hogy bármilyen reakciója lett volna. Aztán egyszer csak megszólalt: „Elég. Megfogtál a 10Mbps-sel. Tudom, hogy lehet videót streamelni 10Mbps-sel” és lássanak csodát, az iPhone 5 már LTE kompatibilis volt.”

Egyébként a megbeszélésre általában csak televíziós műsorszolgáltatókat szoktak meghívni, a mobilcég vezetője most azért volt jelen, mert a szolgáltatók elkezdtek aggódni amiatt, hogy a streamelhető adások majd kifogják az ő vitorláikból a szelet. McAdam azonban megnyugtatta őket, szerinte a Verizon nem törekszik elfoglalni a televíziós szolgáltatók helyét, csupán plusz dimenziókkal akarja segíteni az emberek szórakoztatását.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Dkg11uu - 2013.04.23. 06:10

    Hat persze…
    A cégek mar csak olyanok, hogyha van egy uj technologiajuk, ami másoknak nincs, akkor meg véletlenül sem használják azt mások kiszoritasara….

Szólj hozzá Te is!