A Verizon kiszivárogtatta az iPhone XI megjelenési dátumát

HusztiD 2019.06.17. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 2 381

iphone-xi-render-macrumors

Az egyik legnagyobb amerikai szolgáltató, a Verizon megszellőztette, hogy mikorra várhatjuk az Apple idei évi csúcsmodelljét, az iPhone XI-et. Ha minden jól megy, akkor három hónap múlva a szerencsés előrendelők már megkaphatják a telefont, ami várhatóan szeptember 20-án, pénteken fog megjelenni.

Azt nem tudni, hogy honnan szerezte a szolgáltató az információt, de igazából két lehetőség van. Az első, hogy az Apple valóban megosztotta a nagyobb szolgáltatókkal a megjelenési dátumot, vagy a második, hogy a Verizon a korábbi évek tapasztalataira támaszt, s azért jelölték meg eme dátumot.

Akárhogy is van, nagyjából erre a megjelenési dátumra lehet számítani, ha figyelembe vesszük az előző éveket. Tavaly az iPhone Xs szeptember 21-én jelent meg, az iPhone 8 2017. szeptember 22-én, míg az iPhone 7 2016. szeptember 16-án. Ha ezekből indulunk ki, akkor természetesen reális a Verizon által megjelölt időpont.

Számunkra csupán egy kérdés van. Ha valóban szeptember 20-án érkeznek az új iPhone modellek az első körös országokba, akkor mi mikorra fogjuk megkapni? Esélyes, hogy mi is köztük lehetünk? Esetleg egy-két hete pluszban várnunk kell? Sajnos ezekre a kérdésekre csak szeptember első felében kapunk választ, mikor az Apple hivatalosan is bemutatja az idei évi csúcsmodelleket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!