Megújult az Apple Online Store

Tian 2013.04.07. 14:46 Apple, Egyéb, Rövidhírek 0 db 892

Egy kisebb frissítésen esett át az Apple online áruháza a napokban, amivel elsősorban az érintőkijelzős készülékekről érkező felhasználók számára próbálnak kedvezni és válik egyszerűbbé a böngészés. Akik nem annyira preferálták eddig a Safariból történő böngészést, az állandó nagyítások és lapozgatások miatt, azok számára természetesen eddig is elérhető volt az App Store-ban az Apple Store alkalmazás, ami sajnos a magyar store-ban nincs, de a mostani új dizájnnal az Apple szeretné felhasználóbarátabbá tenni az online áruházat az iOS felhasználók számára.

Az első szembetűnő változás az új navigációs sáv, amit érintőkijelzős készülékünk böngészőjével jobbra-balra tudunk húzogatni az ujjunk segítségével, a nem érintő kijelzős eszközöknél, mint például az asztali gépünk, ott pedig a két oldalon elhelyezkedő nyílra kattintva tudunk lépegetni az elemek között. A másik újdonság a nagyobb rácsos elrendezés, amivel jobban elkülönülnek az elemek egymástól, így ha rákeresünk egy termékre, akkor a találati listánál már az új dizájn fogad minket.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!