A Slide Magazin 2. száma már a Newstandben!

Helme 2013.03.15. 19:42 Apple, Programok 2 hozzászólás 332

Sokan felteszik maguknak a kérdést, hogy pontosan mi az a Slide magazin? Nos, legegyszerűbben talán úgy foglalható össze a válasz, hogy a jövő sajtóterméke, ami a Direx Média Kft. jóvoltából már most, ebben a pillanatban letölthető. A jövőben nagy általánosságban ez a digitális forma váltja majd fel a hagyományos, lapozható, nyomtatott sajtót, aki letölti a Slide-ot gyorsan megérti, hogy miért.

A Slide magazin tulajdonképpen azt nyújtja, amit elődeitől megszokhattunk a hagyományos lappiacon, kiegészülve a digitális forma kínálta lehetőségekkel és előnyökkel: lenyűgöző képi megjelenítés a nagy felbontású iPhone és iPad monitorokon, cikkekhez tartozó háttér-információk sokasága, tartalomba ágyazott videók, interaktív reklámozási lehetőségek, könnyű és élvezetes kezelhetőség. Az újabb fejlesztéseknek köszönhetően a Slide magazin jelenleg már iPhone 5-re és iPad Retinára is letölthető.

 A második szám, csakúgy mint az első, a témák széles spektrumából lett összeállítva.

Címlapon az utóbbi hetek legnagyobb felfedezettje, ByeAlex, akinek neve mostanában éppúgy szóba kerül a metrón, a piacon, baráti beszélgetések vagy kiélezett viták során, mint a Kossuth rádió közéleti műsorában, a bulvársajtóban, vagy a Népszabadság és a Magyar Nemzet hasábjain. Lapunk munkatársa baráti kapcsolatban áll Alexel, így nálunk olvasható a legszemélyesebb interjú, ami ezidáig a Dal győztesével készült.

További témáink között a Hublot svájci óramárkáról, DNS-el kapcsolatos tudományos felfedezésről, a Sopranos című filmsorozatról, Las Vegas történetéről, dögös tetovált lányokról egyaránt találni írásokat. A fotókon látható jelek érintésre újabb és újabb információkat hoznak elő a tartalomból.

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Tóth tamás - 2013.03.17. 14:48

    Csak nekem nem tölti be? (4s)

  2. ooo - 2013.03.18. 05:42

    Valakinek sikerült ezt megnéznie?

Szólj hozzá Te is!