Rövid ismertetőt kapnak az App Store kiemelt alkalmazási

Tian 2013.01.27. 11:50 Apple, iTunes, Rövidhírek 1 db 927

Lehet észrevettétek már az App Store-ban nézelődve, hogy egyes alkalmazásoknál automatikus a képek előtt egy rövid leírást kapunk az adott alkalmazásról, játékról. Ez nem más, mint az Apple újítása, amit mostantól az “Editor’s Choice” és az “App of the Week” alkalmazásai kapnak meg, illetve ehhez társul néhány a “New and Noteworthy”, valamint a “What’s Hot” kategóriába tartozó alkalmazás is. Az App Store Notes résznél még mielőtt a képeket megnéznénk és a program leírásán végigmennénk egy rövid bevezetővel összegzik az alkalmazást.

Az újdonság először a “Best of 2012” alkalmazásainál tűnt fel, ám ezt a kiemelt szerepet most már a többi kategóriába tartozó App Store applikáció is megkapja majd a jövőben. Az App Store Notes rész viszont csak az iOS készülékeken, az App Store-ban érhető el, tehát az asztali gépeken lévő iTunes-ban nem tekinthetjük meg a rövid tájékoztatókat. Egy dologra viszont nem figyeltek, mégpedig arra, hogy amikor a képekhez görgetünk és a következő képre lapoznánk, automatikusan visszaugrik az App Store Notes részhez, levágva ezzel a kép alsó részét, valamint a fektetett képeknél a bal szélét. Ez roppant idegesítő tud lenni, ezt elbénázták.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Silverss - 2013.01.28. 00:26

    Full jó

Szólj hozzá Te is!