Örömdal érkezett a T-Mobile-tól

KeleMan 2013.01.03. 12:16 Egyéb 1 db 588

Több mint ezer élményt, apró örömöt tartalmazó üzenet érkezett a T-Mobile közösségi oldalán meghirdetett felhívásra, amelyekből különleges “Örömdal” készült.

“Minden apró öröm megérdemli, hogy megénekeljék az örökkévalóság számára!” – szlogennel hirdetett játékot a T-Mobile, Facebook oldalán.

A felhívásra ezernyi élmény és apró örömökről szóló fényképes és szöveges üzenet érkezett az Instagramon, Twitteren és Facebookon, amelyekből a T-Mobile karácsonyi kampányából is ismert Havai Gábor és Hajba Mátyás szemezgetett. A kiválasztott történetekből és képekből ihletet merítve vadonatúj dalt, Örömdalt komponáltak, hogy ezzel újabb apró élményeket okozhassanak mindenkinek, aki meghallgatja a dalt!

A közösségi együttműködésből született dalból videoklip is készült, a klip a Telekom hivatalos YouTube csatornáján elérhető, a dal pedig meghallgatható és ingyenesen letölthető a T-Mobile hivatalos SoundCloud oldalán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Lacika54 - 2013.01.03. 13:53

    Hát ez így tök aranyos ahogy van!!!!!!!!!!!!!! Naggggyon jó!!!!!!!

Szólj hozzá Te is!