Apple-közeli weboldalakon keres csapatot a Google

NZsolt 2013.01.02. 10:27 Apple, Programok 0 db 561

Mióta az Apple eltávolította a Youtube-ot és a Google Maps-et az előre telepített alkalmazások közül, a Google nagyobb sebességre kapcsolt. Ennek egyik látványos mozzanatát láthattuk a napokban, amikor is Apple-közeli honlapokon megjelentek a Google hirdetései.

Ebben az új, saját fejlesztésű alkalmazásokat iOS környezetbe átültető fejlesztőket reklámozták. Ezenkívül arra szolgálnak, hogy becsalogassák az új fejlesztőket ebbe a csapatba. „Alkoss klassz dolgokat, amik számítanak” – kiabálja a banner, a kattintás után pedig már azonnal átirányít minket egy oldalra, ahol elmagyarázzák: nem a meglévő alkalmazásokat kell „copy-paste” módon az iOS-re optimalizálni, hanem folyamatosan fejleszteni szükséges a már meglévőket.

Keresik az új megoldásokat, és az innovációk terén kívánnak nagyot alkotni. Aki kedvet érez, az oldalon akár jelentkezhet is a csapatba. Egyébként a cégen belül állítólag már ez az új team felel az összes alkalmazás iOS-komaptibilissá tételéért, korábban mindegyik csapat egyénileg oldotta meg ezt a kérdést.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

Szólj hozzá Te is!