Új játék érkezik a Cut The Rope alkotóitól

Helme 2012.12.06. 11:31 Apple, Játékok 0 db 846

A ZeptoLab egy orosz fejlesztőcsapat, akiknek a leghíresebb iOS-es alkotásuk kétségtelenül a Cut The Rope sorozat volt az Apple készülékeire. A cég most jelentette be, hogy hamarosan érkezik a következő nagy dobásuk, melyet Pudding Monsters-re kereszteltek. Bár jelenleg csak egy beharangozó filmecske látható, annyi kiderül, hogy kis aranyos szörnyekkel kell mozognunk a cél felé. A TUAW szerint vélhetően egy fizikai-alapú, de rejtvényfejtő játék lesz. A ZeptoLab egyébkét kihasználta a legalapvetőbb iOS-es marketingfogást: szerethető karaktereket helyez előtérbe, akiket egyből megszeret a felhasználó.

Érdekes módon, hogy míg a Chut The Rope-ot a Chillingo-val közösen adták ki, addig úgy döntöttek, hogy ebben már nem akarnak velük együttműködni,  – bár a szétválás már az  Experiments-nél is látszódik, hiszen ott sincs a támogatók között a másik cég –  de egyelőre nem lehet tudni az okát. Pedig a Chillingo együttműködés hasznos szokott lenni, legalábbis a 11 Bit Studios pár játéka ennek köszönheti a népszerűségét.

Bármennyire is egyedül folytatja tovább a ZaptoLab, örüljünk annak, hogy egy ilyen minőségi csapat új alkotással rukkol elő. Míg mi legalább a korábbiakhoz hasonlóan szerethető főhőst és élvezhető játékot szeretnénk, addig a fejlesztők vélhetően annak örülnek majd, ha a Pudding Monster legalább eladásokat produkál mint a kis béka kalandjai.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!