Sky Gamblers: Storm Raiders – vissza a második világháborúba

Tian 2012.12.03. 20:25 Apple, Játékok 0 db 1 866

Megérkezett a népszerű repülős játék legújabb része, a Storm Raiders, mely az Sky Gamblers első részéhez hasonlóan újból visszanyúlik a történelemben, és az egész játék a második világháború eseményei alapján született meg.

Az első két Sky Gamblers játék szülőatyja a Namco Bandai Games volt, viszont a Storm Raiders már az Atypical Games neve alatt érkezett meg az App Store-ba. A Slide To Play külföldi játékportál egyik szerzője telefonon fel is kereste a Namco PR részlegét, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem egy koppintásról van-e szó és elmondásuk szerint szó sincs csalásról, csupán ez egy új verzió.

Részt vehetünk számos közelharcban, csatahajókat süllyeszthetünk el a bombázó repülőgépek segítségével, sőt még akár alagútban is repülhetünk. A hadszíntér olyan valós helyszíneken játszódik, mint például a Pearl Harbor vagy a Midway-szigetek. A játékban természetesen a második világháborús repülőgépekkel szárnyalhatunk a csendes-óceán felett.

Az Atypical fejlesztői valóban odatették magukat, hiszen egy remek játékot alkottak meg rengeteg speciális effekttel, hangokkal és grafikai elemekkel megfűszerezve, mint például a reális megvilágítású valósághű felhők, a nappali és esti fényátmenetek, a nagy felbontású textúrák, a légköri köd, az esőcseppek vagy a realisztikus tenger. Egyszerűen magával ragadó a játékélmény. Valóban azt érezzük, mintha ott ülnék a repülőgépen.

A játékban a számos egyjátékos és többjátékos csata mellet, lehetőségünk van, hogy akár csak kedvünkre repüljünk szabadon a messzi tájba, vagy útnak induljunk a nap felé. Az üzemanyag végtelen, viszont az olajhőmérsékletre figyeljünk oda, nehogy túlhevüljön, mert akkor a motornak kampec.

A Storm Raiders univerzális alkalmazás, és az iCloud támogatás integrálásának köszönhetően bármelyik iOS készülékünkön folytathatjuk a légi csatát ott, ahol abbahagytuk. A Game Center segítségével pedig akár barátainkat is kihívhatjuk egy megmérettetésre. Ha még egy Apple TV és egy HD TV is van a lakásban, akkor pedig az AirPlay segítségével akár a TV-n is élvezhetjük a játékot.

A játékról a részletes tesztet itt olvashatjátok el: Sky Gamblers: Storm Raiders

[appext 574375380]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!