Pulse 3.0 – megérkezett a hírolvasó alkalmazás legújabb verziója

Tian 2012.11.12. 08:30 Apple, Programok 0 db 1 240

Aki nem ismerné a Pulse nevű alkalmazást, annak elöljáróban annyit, hogy egy rendkívül hasznos tulajdonságokkal bíró alkalmazásról van szó, melyet mi is nap mint nap használunk munkák során, hiszen az alkalmazás segítségével egyszerűen és gyorsan informálódhatunk a világ híreiről pár perc alatt. Az alkalmazás egy letisztult és könnyen használható hírolvasó program, amiben pár kattintással összeállíthatjuk kedvenc oldalaink listáját és a főmenübe visszatérve pedig átlátva az egészet kiválaszthatjuk mit is szeretnénk elolvasni. Nevezhetjük egy egyszerű RSS olvasónak is, de ennél többről van szó.

A program indítása után létre kell hoznunk egy szekciót, amiben összeállítjuk a kívánt hírforrásokat. Természetesen több szekciót is összeállíthatunk téma szerint, sőt akár létrehozhatunk egy fület párunknak, gyerekünknek vagy ismerősünknek is, ahol saját maga testre szabhatja, hogy milyen híreket szeretne olvasni. A tartalom hozzáadása többféleképp lehet. Választhatunk az előre összeállított katalógusokból is, mint például technológia, tudomány, sport, művészet, étel-ital, politika, amiben már előre össze vannak állítva az oldalak és nekünk csak a jobb oldali kék plusz gombra koppintva kell kiválasztanunk, amit a saját listánkban akarunk látni. Másik lehetőség, hogy mi magunk keressük egy bizonyos címre, majd erre keresünk rá. A találati listában megtalálható a tumblr, a YouTube csatorna, a Flickr, és persze a Google keresés alapján történő listázás is, így jelen esetünkben hozzáadhatjuk az iPhone Hungary weboldalt, Flickr-t és YouTube csatornát.

Ha beállítottuk a híreket, akkor a főoldalon le-fel illetve jobbra-balra lapozgatva tudjuk nézegetni a híreket, illetve lehetőségünk van az összes hírportált egyszerre frissíteni, vagy akár külön-külön is. Ha egy cikket elolvastunk, akkor az előnézeti képe elhalványul, így később tudjuk, hogy azokat már nem kell újra elolvasnunk. Az alkalmazáshoz hozzárendelhetünk különböző fiókokat, mint például Facebook, Twitter, Instapaper, Evernote, így egy cikket, Flickr képet vagy YouTube videót egy mozdulattal akár meg is oszthatunk a világhálón a barátainkkal.

A Pulse 3.0-ás verziója a korábbihoz képest teljesen átalakult dizájnilag. A menüsáv a Facebook alkalmazáséhoz hasonlóan oldalra került, így onnan érhetjük el mostantól. Ami még érdekes, hogy elég egyszer befrissítenünk az összes listát és onnantól kezdve akár offline is elolvashatjuk az összes hírt, a tartalommal együtt, persze a videó lejátszásához internetkapcsolatra lesz szükségünk, viszont a szöveg és a képek így is elérhető marad. A keresési algoritmus is fejlődött, elég csak beírnunk a címszavakat a keresőbe és a találati listában kiválaszthatjuk melyiket is szeretnénk elmenteni közülük.

LinkedIn Pulse: The news and insights you need to know (AppStore Link) LinkedIn Pulse: The news and insights you need to know
Fejlesztő: LinkedIn Corporation

Besorolás: 4+5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

Szólj hozzá Te is!