Jöhetnek a ReadyCase tokok az iPhone 5 készülékekhez

KeleMan 2012.09.24. 19:50 Apple, Kiegészítők 2 hozzászólás 5 679

Egy igen komoly új iPhone 5 védőtokra bukkantunk, melyet az Indiegogo oldalán reklámoznak a készítők. A leginkább egy multifunkciós svájci bicskára emlékeztető védőtok nagyon sok beépített funkcióval rendelkezik. A mindösszesen 0,3 milliméteres bumberre USB kulcsot csatlakoztathatunk, mely segítségével a készüléket akár ki is támaszthatjuk. Van rajta a füles számára egy kábeltekerő, de akár különböző lencséket is csatlakoztathatunk a segítségével a kamerára. A legjobb a bicska, de pont emiatt, nem biztos, hogy egy repülőgépre felengednének vele.

A projekt jelenleg csupán koncepcióként létezik, de amennyiben meg lesz a megvalósításhoz szükséges tőke, úgy várhatóan jövő év februárjában már meg is érkezik. Nektek hogy tetszik, szerintünk rendkívül ötletes, egyedül talán a beépített töltőadapter, ami hiányzik, bár ezzel csak a készülék vastagsága emelkedne. Ha támogatnád a projektet, úgy azt itt teheted meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. vayne4 - 2012.09.24. 19:53

    jöhet :)

  2. strucc007 - 2012.09.24. 21:53

    Úristen, de szar tok ez. A 0,3 mm jöhet, de miért nem tudnak egy olyan tokot csinálni, amelyet ha felraksz, nem látni h tok fent van?! Ez alatt azt értem, hogy pontosan olyan színű legyen a tok, mint a telefon, még a sim kartya helye is ott lehetne egy pici bemélyedéssel, csak annyi nyilas és pontosan ott legyen, ahol kell. Sajnos ilyen tokot még az előző szériához sem csinált senki. Vagy a kamera nyílása volt túl nagy, vagy túl vastag volt, persze a színe/kialakítása egyiknek sem volt azonos a mobillal…

Szólj hozzá Te is!