Érkezik Macre is a Call of Duty: Black Ops

Helme 2012.09.24. 14:35 Apple, Mac 0 db 591

Kétségtelenül a Call of Duty az egyik legnépszerűbb és legismertebb FPS játék a világon. Az új részek kijövetelkor horror pénzeket szokott szakítani a kiadó, számtalan bevételi rekord köthető a CoD nevéhez. A játék főként konzolokon hódít az elmúlt években, de az igazi népszerűségét még a számítógépes változatokkal szerezte meg a kétezres évek elején.

A játék kiadója a méltán híres Activision lett, ami azért garancia a sikerre. Érdekes azonban, hogy a Mac-es változatot nem ez a vállalat menedzseli, hanem Aspyr Media, aki elérhetővé tette a Modern Warfare-t is. Jó hírrel szolgálhatunk a sorozat rajongóinak: bejelentették, hogy a Black Ops elérhető lesz Mac platformon.

Ami különösen örömteli, hogy nem hónapok múlva, hanem szeptember 27-én, azaz most csütörtökön már lehet is tölteni. A játék 2010 óta elérhető Windows-os gépeken, illetve konzolokon, így ideje volt az érkezésnek. A hírek szerint egyszerre fog debütálni az App Store-ban és a Mac Steam-en.

A játék várható ára 49.99 dollár lesz, de arról egyelőre nincsen információ, hogy az euróval fizető boltokba mennyiért fogják felpakolni. Az biztos, hogy nem olcsó: mindenképpen 10 ezer forintnyi összeget kell majd érte otthagynunk, ami jelen állapotok szerint cseppet rablás. Egyedül annak lehet örülni, hogy tartalmazni fogja a First Srike add-on csomagot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!