Infografika – Where’s My Water? Egy éves lett Swampy!

KeleMan 2012.09.24. 17:23 Apple, Játékok 1 db 998

Swampy, az édes kis krokodil most ünnepli szülinapját, hiszen pont egy éve indult el hódító útjára a Disney által készített Where’s My Water? nevű iOS eszközökre készült játékban. A szülinapos felköszöntése alkalmából a Disney készített egy infografikát, melyen bemutatják az eddig elért mérföldköveket.

A Where’s My Water játékot az eltelt egy esztendő alatt több, mint 100 millió alkalommal töltötték le a felhasználók, miközben 2 milliárdszor mártózott meg a fürdőkádban. 90 országban Top 1-es helyezést is szerzett, melyet átlagosan 66 napig őrzött az AppStore áruházban. 440 millió  gallon digitális vizet is a nyakába öntöttek, miközben átlagosan 2,3 kacsát gyűjtöttek a játékosok.

A mai napon a Disney egy születésnapi témájú pályával is kedveskedik azon játékosoknak, akik ismét elindítják az alkalmazást.

Boldog Születésnapot Swampy!

Where's My Water? (AppStore Link) Where’s My Water?
Fejlesztő: Disney Electronic Content, Inc.

Besorolás: 4+4.47058

Ár: HUF999.00 Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Qpack - 2012.09.26. 19:23

    Az ilyen játékokat szeretem amin kell gondolkodni, nekem nagyon bejön :D

Szólj hozzá Te is!