Kezdenek kiapadni az iPod nano készletek az USA-ban és Európában

KeleMan 2012.08.22. 15:23 Apple, iPod 2 hozzászólás 871

Az új iPhone és iPad mini készülék mellett várható, hogy ősszel az Apple az új iPod nano készüléket is frissíteni fogja, ugyanis mind az USA-ban (Walmart, Best Buy, Amazon, stb.) mind Európa számos országában készlethiányról számoltak be a zenelejátszót illetően. A hatodik generációs nano az egyik legjobban sikerült zenelejátszója az Apple-nek, így szinte biztos, hogy a színes kütyükből újat fog majd bemutatni az Apple.

>

Az egyedüli kérdés, hogy miképp fog majd kinézni az új modell. Egyesek elképzelhetőnek tartják azt a változatot, miszerint az új iPod nano egy hosszabb kialakítást kaphat valami hasonlót, mint a jelenlegi iPod touch modell. Az is lehet, hogy e miatt az Apple megszünteti a jelenlegi iPod touch szériát – amit mi kizártnak tartunk – és helyébe léphetne az iPad mini.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

 1. ATis - 2012.08.23. 00:20

  Nem kell a méreten változtatni, megfelelő a mérete, én spec órának használom és ha zenét hallgatok vele a pulcsim ujja alatt vezetem el a füles zsinórját. Éppen ezért Bluetooth-nak örülnék és nagyobb órahátlapkép választéknak!

  • iMike - 2012.08.25. 13:39

   UGYAN. EZT. AKARTAM. :)

   iTouch megszűntetése? Hülyeség…

Szólj hozzá Te is!