TED: a tökéletes bújtatott iPhone reklám

Helme 2012.08.20. 11:30 Apple, Egyéb, iPhone 4 hozzászólás 2 462

Pár hete írtunk arról, hogy az Apple nagyon sok időt fordít arra, hogy a termékei tökéletesen jelenjenek meg a különféle hollywoodi szuperprodukciókban. Nos, erre tökéletes példa a TED című film, amit most kezdtek el vetíteni a hazai mozik. Akik szeretik a Family Guy-t és az Amerikai fatert, azoknak ez a film kötelező. De tényleg. Egyszerűen annyira zseniális, hogy nem igaz. Ne töltsétek le, sétáljatok el moziba, ez megéri az árát.

A Family Guy megalkotója, Seth MacFairlane sajátos, eredeti humorát most első mozifilmjében csillogtatja meg, íróként és rendezőként egyaránt. Az élő szereplőket és a számítógépes animációt ötvöző vígjáték John Bennettről szól, aki felnőtt férfiként kénytelen szeretett játékmackójával foglalkozni, aki egy gyermekkori kívánság eredményeként életre kelt, és azóta is ott él mellette.

Már csak az a kérdés, hogy mi miért írunk róla. Nagyon hatásosan használták benne a rejtett reklámot. A főszereplőnek és a macinak is iPhone-ja van a filmben. Annyira jól sikerült leanimálni, hogy teljesen úgy tűnik, mintha valóságos lenne. Bár a hivatalos trailerben nem látszik, a filmben többször is felbukkan az almás telefon. Figyelem az előzetes 18+-os, így csak azok tekintsék meg akik már nagykorúak – bár maga a film csupán 16+-os.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

4 hozzászólás

 1. ajtocsugo - 2012.08.20. 14:08

  azon röhögtem hogy 2x is fordítva tartották benne a 4S-t… erre azért odafigyelhettek volna! :)

 2. Puhi - 2012.08.24. 14:30

  Keresem a mozik kínálatában, nem találom…
  Nézem a port.hu-n, és erre akadok:
  “Bemutató dátuma: 2012. augusztus 23. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)”
  Akkor most mi nem stimmel? Mikor van/volt a bemutató? De ha ma van, akkor te hogy láttad moziban 3 nappal ezelőtt? Vagy Te is leszedted, csak mást bíztatsz arra, hogy ő ne tegye!? ;)

 3. KeleMan - 2012.08.24. 14:53

  Volt VIP vetítés gondolom korábban.

 4. Puhi - 2012.08.24. 15:31

  Nos, ez egy lehetseges alternativa, tenyleg…

Szólj hozzá Te is!