Előlapi képek kerültek ki az új iPhone készülékről

KeleMan 2012.08.20. 14:52 Apple, iPhone 0 db 2 496

Újabb képek szivárogtak ki az új iPhone készülékről. Ezúttal az előlapot csodálhatjuk meg rajtuk. A képekhez a UBreakFix jutott hozzá, akik kifejezetten okostelefonok szervizelésével foglalkoznak külföldön. A képeken elsőre úgy tűnik, hogy semmi újdonság nem fedezhető fel, hiszen láttuk már ezeket korábban is, de ha jobban szemügyre vesszük őket, mégis előtűnik pár fontos újdonság.

Az nyilvánvaló, hogy a készülék kijelzője megnőtt hosszanti irányban, valamint az előlapi FaceTime kamera is végre középen kap helyet, mivel ez egy fehér modell, a közelség érzékelő is helyet cserélt a kamerával. A készülék alján található Home gomb alapja is megváltozott. Így talán lehet hinni a korábbi pletykáknak, mely szerint az Apple az új készülékben már újratervezett Home gombokat fog használni.

Ez azért is lenne jó, mert a legtöbb iPhone 4 és iPhone 4S készüléknél egy idő után a Home gomb belseje annyira elszennyeződik, hogy nem mindig reagál megfelelően a lenyomásra. A fő különbség az új iPhone Home gombjánál, hogy míg az iPhone 4 és iPhone 4S készülékeknél a Home gomb egy kör alapú részen fekszik, addig az új iPhone Home gombjánál már egy lekerekített négyzet adja a Home gomb alapját. Valamint az is fontos, hogy az új Home gomb esetében maga a gomb és annak a tartója elválaszthatatlanok egymástól, ezáltal nem tud koszololódni és lényegesen vékonyabb is az előző modellekhez képest.

iPhone 4S Home gomb

A várható újgenerációs iPhone készülék Home gombja elölről…

… és hátulról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!