Még kisebb lehet az új iPhone csatlakozója

Helme 2012.08.13. 17:41 iPhone 1 db 945

Többször írtunk már arról, hogy a következő generációs iPhone csatlakozója kisebb lehet. A pár hónappal ezelőtti információk alapján a 19 tűs változat volt a reális, de az iLounge már csak 8-as verzióról írt. Most ismételten van egy új szám, ez pedig a 9-es. A 9to5mac utalást talált arra, hogy ez lehet a befutó.

Különböző fórumokon ki is tört korábban a botrány, hogy nem lehet majd használni az új iPhone-nal a korábbi szériákhoz vásárolt drágább kiegészítőket. Ez a 9 tűnél továbbra is fennáll, de egyelőre csak találgatások folynak arról, hogy az Apple ingyen adja-e az átalakítót vagy meg kell vásárolni majd azt. Sőt, azt sem biztos: egyáltalán készül-e hivatalos, gyári transzformáló kütyü?

A 9to5mac a még kisebb csatlakozó számot az iOS6 bétából nyerte ki, de megjegyezték: ezt senki se vegye készpénznek. Ezt a hivatkozást ott találták meg, ahol az operációs rendszer az általános hardver jellemzőket tárolja. Ráadásul az Apple úgy néz ki, frissíteni fogja az összes iOS eszközt szeptemberben, ami vélhetően azért fog megtörténni, hogy támogassa a 9 tűs csatlakozót.

Természetesen ez az információ igazán bizonytalan, hiszen ezt az adatot a programban bármikor módosíthatja az Apple, de az eddig kiszivárgott képek tanulsága alapján van rá esély, hogy a srácok kikövetkeztették a helyes számot. Ha valóban így fog kinézni az új iPhone, akkor a jelenlegi szériákban lévő mennyiséget biztosan elfelejthetjük, illetve a 19-es változat sem férne el ilyen kis helyen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jovi - 2012.08.16. 00:43

    Szerintem ez a kép Fail, vagy direkt szivárgot ki valami kamu hátlap, mert szerintem nem fog kisebb dugot az sok más termék hátrányba kerülne, pl dokolo.
    arol nem is beszélve h a füles se kerül le és a hátlap se lesz ennyire “durva” 2 szinü.

Szólj hozzá Te is!