Xbox irányítása Xbox Live iPhone-on keresztül

Legendd 2012.06.14. 23:23 Apple, iPhone 0 db 210

A Microsoft a minap upgrade-elte a My Xbox Live alkalmazását, amellyel már egy külön funkciót kapunk xBoxunk tartalmának  irányítására iPhone-ról is. Az app egyébként eddig lehetőséget biztosított az XBox LIVE-on belül az eredmények böngészésére, barátokkal való kapcsolatfelvételre, 3D-s avatár megváltoztatására, ám most már “csatlakozni, irányítani és felfedezni is tudjuk a tartalmat”.

A program lehetőséget biztosít lejátszásra, valamint előre- és visszatekerésre is valamint egy új Quickplay funkció is belekerült az adott pillanat előtti cselekmények visszanézésére. A frissítés egyébként nagy felbontású képeket is tartalmaz, valamint iPadre is jobban optimalizálták, habár érdekes módon ezen az eszközön nem elérhetőek a kontrolláló gombok.

A hónap elején egyébként a Microsoft már előzetesen tesztelte az AirPlayhez hasonló SmartGlass szolgáltatást, amely lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy közvetlenül Xboxról streameljenek videókat Xboxról WiFin keresztül is. Az applikáció az XBox játékokba is integrálva lesz, habár a Microsoft kijelentette, hogy utóbbi funkció kizárólag a Windows 8-cal lesz kompatibilis.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Médiaharcos, újságíró, pörkölt pusztító.

Szólj hozzá Te is!