TraffipaxInfo játék: öt nap, öt kód

Helme 2012.05.28. 14:52 Apple, iPhone, Programok 0 db 138

Pár napja számoltunk be nektek a TraffipaxInfo nevezetű magyar alkalmazásról. Bár a programot egy ideje már le lehet tölteni az AppStore-ból, a fejlesztők adtak nekünk öt darab redeem kódot, hogy sorsoljuk ki az iPhoneHungary olvasói között. Mivel úgy gondoljuk, hogy sokatokat érdekelhet, ezért nem egyszerre osztjuk ki, hanem öt napon keresztül minden nap egyet, így aki esetleg az egyik időpontban nincsen gépközelben nem marad le róla.

Artikel wurde nicht gefunden

Számos felületen találkozhattok velünk, így több helyen gyűjthetitek be a promóciós számsort. Lesz lehetőségetek itt az oldalon, a Twitteren, az iHungary alkalmazásban és a Facebook oldalunkon nyerni. Keddtől öt napon keresztül játszhattok velünk. Reggel 10 és este 11 óra között fel fogunk tenni egy-egy kérdést. A leggyorsabb helyes választ adó játékos kapja meg a TraffipaxInfo redeem kódot.Tehát készüljetek, holnaptól jönnek a kérdések.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!