TraffipaxInfo – Segítség a bírságok elkerüléséhez

Helme 2012.05.25. 20:49 Apple, Apprító, iPhone, Kiemelt hírek, Programok 0 db 572

Vélhetően sokatokkal előfordult már, hogy szembekerültetek a rend őreivel, mert sajátosan értelmeztétek a sebességkorlátozó táblákat. Traffipaxba belefutni nem igazán kellemes, hiszen a büntetési tétel 30 ezer forinttól egészen 300 ezerig terjedhet. Így akár több havi fizetésbe is kerülhet, ha esetlegesen lefotóznak. Természetesen ellene vagyunk a gyorshajtásnak, mert a közúti szabályokat a saját érdekünkben hozták létre, de a magyar fejlesztésű Traffipaxinfo iPhone program segít abban, hogy elkerülhessük a horribilis és néha inkorrekt bírságokat.

Az alkalmazás segítségével térképen vagy tőlünk lévő távolság szerint megjelennek a legközelebbi mérőpontok. Amennyiben ezt megközelítjük, a rendszer jelez, így időben lehetőség van a gépjármű lassítására. Két riasztási zónát tudunk beállítani: az egyik csupán informális, míg a másik már a tényleges veszélyre figyelmeztet. Azonban a mérőszámok egyedileg állíthatóak.

Artikel wurde nicht gefunden

A rendszert a fejlesztők folyamatosan frissítik, – a publikus adatok alapján- azonban nem titkolt cél, hogy a közösség is aktív résztvevője legyen az adatbázis szerkesztésének, ezért külön funkciót hoztak létre a traffipaxok bejelentésére. Mivel az autópályán táblák jelzik a mérőállomásokat, így ezek nem kerültek bele az alkalmazásba. A háttérben való futáshoz minimum iOS4 és iPhone 3GS szükséges.

Ha rendszeresen vezetsz vásárold meg a TaffipaxInfot és kerüld el a büntetéseket. Egy próbát mindeképpen megér!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!