Steve Jobs film: a lehető legautentikusabb helyekkel

Legendd 2012.05.19. 13:05 Apple, Pletykák, Steve Jobs 0 db 302

Nemsokára készül a Steve Jobs életét bemutató film, amellyel szemben igencsak nagyok az elvárások. Sokan gondolkodtak azon, hogy vajon mennyire lesz hiteles a film?! Nos, a készítők igyekeznek minden eredeti forrást felhasználni, így valódi helyszíneken fognak forgatni, mint például Jobs eredeti lakóhelye, amelynek garázsában először dolgozott.

Ez a garázs volt az eredeti “főhadiszállása” az Apple-nek, mielőtt egy bérelt irodába költöztek volna Cupertinóba. Itt született meg az első Apple számítógép, ahogy az Apple II is, mely a vállalat első igazán nagy dobása lett.

Maga a film a “jOBS” elnevezést kapta, melyben Steve-et Ashton Kutcher játssza és az 1971-2000 közötti időszakot játssza, mely intervallumban Jobs megalapította az Apple-t, formálta a NeXT és Pixar cégeket, majd pedig visszatért az Apple-höz s ezzel egyidejűleg felvásárolta a NeXT-tet. A film készítői ígérik, a filmben ténylegesen a legfontosabb események lesznek feldolgozva, semmi spekulációt nem fog tartalmazni Steven Paul Jobs életéről.

Az első képek már kiszivárogtak, amelyeken Kutcher már a jól ismert fekete pulóvert és egyszerű farmernadrágot viseli. A film a Sony Pictures jóvoltából készül, és erősen növeli az alkotás autentikusságát az is, hogy Walter Isaacson Steve Jobs könyvéből hivatalosan is dolgozhatnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Médiaharcos, újságíró, pörkölt pusztító.

Szólj hozzá Te is!