Michael Stuhlbarg az új Jobs-filmről: “Nem hasonlítható semmi máshoz.”

Sloan 2015.08.26. 10:02 Apple, Egyéb 0 db 229

Az új Jobs-film egyik mellékszereplője, Michael Stuhlbarg egy interjúban beszélt a film háttérmunkálatairól. A színész szerint a közelgő film egy “rendkívül egyedi” projekt volt. 

Screen_Shot_2015-07-01_at_10.00.12_AM.0.0

Az Aaron Sorkin forgatókönyvéből, Danny Boyle rendezésében készült film hamarosan a mozikba kerül. A történet három termék, a Mac, a NeXT Computer és az iMac megjelenése köré épül. A színészek két hetes próbálás után két hétig forgattak – ez a fajta próbafolyamat igen egyedi megoldás a rendezőtől. Stuhlbarg szerint, a forgatás semmi máshoz nem hasonlítható, amit valaha csinált, s valószínűleg egész életében emlékezetes élmény marad. “A hosszú próbafolyamat igazán összehozta a színészgárdát.” – tette hozzá. A filmben Stuhlbarg Andy Hertzfeld bőrébe bújik – a színész elmondta: mindent megnézett és elolvasott, ami Jobs és Hertzfeld kapcsolatáról szól.

A Steve Jobs-ról készült film az 53. New York Filmfesztiválon kerül bemutatásra október 3-án, 9-től pedig a nagyközönség is láthatja majd a mozikban. A főszereplő Michael Fassbender mellett olyan nagy neveket is láthatunk majd a produkcióban, mint Kate Winslet, Jeff Daniels és Seth Rogen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!