Itt az első Steve Jobs trailer

UP 2015.07.02. 12:15 Apple, Egyéb 0 db 237

Egy teljes, két és fél perces előzetest tett közzé a Steve Jobs életrajzi filmről a Universal Pictures szerdán, és így végre bepillantást nyerhettünk abba, milyen dráma készül az Apple társalapítójának magán- és szakmai életéről.

Steve_Jobs_20071_640x

A trailer jelenetei több évet ölelnek fel a Michael Fassbender által megformált Jobs életéből, egészen az első Macintosh megjelenésétől, a kirúgásától, a 1998-as visszatérési és az első iMac debütálásáig. Az előzetesben továbbá látható még a Steve Wozniakot megformáló Seth Rogen, Kate Winslet, mint a korábbi Macintosh marketing igazgató Joanna Hoffman, és a volt Apple CEO, John Sculley is (Jeff Daniels alakításában).

Az előzetes először nyújt igazi betekintést a film hangnemébe és tartalmába, annak ellenére, hogy a Universal még májusban megjelentetett egy rövid teasert a filmről, amely várhatóan lazán ugyan, de Walter Isaacson életrajzi könyvén alapul majd, címe pedig egyszerűen Steve Jobs lesz. A várva várt alkotás forgatókönyvét Aaron Sorkin írta, és Danny Boyle rendezte, akik mindketten kaptak már korábban Oscar-díjat.

A film forgatása az év elején kezdődött és október 9-én kerül a mozikba. Meglátjuk, hogy újabb Oscart hoz-e az alkotópárosnak!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!