Büntet a N.O.V.A. 3 első bemutató videója

KeleMan 2012.05.01. 12:51 Apple, iPad, iPhone, iPod, Játékok, Videók 3 hozzászólás 264

A Gameloft a napokban kiadott egy kis videót, mely ízelítőt adott a soron következő N.O.V.A. 3 játékból. A sorozat harmadik része állítólag már az Epic Games Unreal Engine 3-as motorjával készül. Ez lesz a harmadik része a N.O.V.A frencsájznak az Apple készülékeire. A videóban azt láthatjuk, ahogy Kal Wardin épp a Föld felé tartva elkezd zuhanni, de semmi többet.

Most azonban úgy látszik kezdenek felpörögni az események a játék körül, felpörög a marketing, ugyanis megérkezett az új “Debut Trailer”, azaz az első kis bemutató filmecske, melyben már in-game jeleneteket is láthatunk. A grafika elsőre nagyon ütősnek néz ki, a kérdés már csak az, hogy milyen lesz a játékmenet. Szerintem innen már nem lehet elrontani.

A játék szinte biztosan Retina felbontással érkezik az új iPad készülékekre és az iPhone 4 és 4S telefonokra, de azt még nem tudni pontosan, hogy lesz-e korlátozás a régi készülékek esetében, vagy egységesen az összes iOS eszközzel működőképes lesz. Várjuk nagyon!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

 1. Fleshman - 2012.05.01. 13:41

  Nah, talán ebből még lesz is valami!
  De tekintve hogy Unreal engine-re épül, crashelni fog az iPad1-en, iPod Touch 4-en és valószínüleg a 3Gs-en is… Azt hiszem ezt már megveszem amint kijön és 0,79 lesz :)
  No meg ha már meglesz az új iPadem

  • iGnoom1548 - 2012.05.02. 08:08

   iPhone 4S-én remélem szépen fog pörögni, felőlem lehet 5€ veszem.:))

   • Petione - 2012.05.02. 18:45

    Szépen nézne ki, ha 4S-en nem futna zökkenőmentesen.. :D

Szólj hozzá Te is!