Gameloft – Jön a N.O.V.A 3!

KeleMan 2012.04.26. 12:14 iPhone, Játékok, Videók 4 hozzászólás 201

A Gameloft a napokban kiadott egy kis videót, mely ízelítőt ad a soron következő N.O.V.A. 3 játékból. A sorozat harmadik része állítólag már az Epic Games Unreal Engine 3-as motorjával készül. Ez lesz a harmadik része a N.O.V.A frencsájznak az Apple készülékeire. A videóban azt láthatjuk, ahogy Kal Wardin épp a Föld felé tartva elkezd zuhanni, de semmi többet.

A Gamelofttól már megszokhattuk, hogy konzol minőségű játékokat készít az iOS eszközökre, a grafika alapján (a videó in-game) nem lesz okunk a panaszra, ha pedig még lesz olyan jó, mint az első és második rész, akkor ismét egy kasszasikerrel állunk szemben.

A játékról sajnos többet nem igazán lehet tudni, csupán, hogy hamarosan érkezik iOS és Androidos készülékekre. Sokan várják a Gamelofttól, hogy ezen játékba nem épít bele freemium tartalmakat, ahogy tette azt a Dungeon Hunter 3 esetében és a legtöbb most megjelenő játékánál. Jó dolog a freemium, de egy ilyen játékért inkább fizetek többet, de ne kelljen in-app-purchase megoldásokkal bajlódnom.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. Riffter - 2012.04.26. 13:01

  Nagyon tetszett a Facebookon a leleplező kampány, ahol kattingatni kellett a képre és pixelenként jött elő :)

 2. Fleshman - 2012.04.26. 16:07

  Konzol minőségű játék a Gamelofttól? :) Elég rideg egy párhuzamos univerzum lehet az amiről írsz :)
  Viccet félretéve, kiváncsi leszek a grafikájára, talán végre ez tényleg konzolos szintű lesz, bár ha ugyan olyan arányba lesz a grafika és a játékélmény mint a cod másolatukba akkor bukás lesz ez is….
  Anno még a 3Gs körüli időkbe nagyon jó megoldásaik voltak és sokat nyujtottak, de az a baj hogy azóta ugyan ott stagnálnak, ráadásul erőforrásaik nagyrészét az ócska lehúzásokra pazarolják (freemium).

  • KeleMan - 2012.04.26. 16:38

   Azt nem mondtam, hogy milyen konzol… :) a többivel viszont sajnos egyetértünk!

 3. Camel - 2012.04.26. 17:39

  Aztak.rva!! Király! :D

Szólj hozzá Te is!