Retina felbontással megérkezett a Füles Magazin iPad készülékekre

KeleMan 2012.04.26. 10:28 Apple, Egyéb, iPad, Játékok 0 db 1 264

Az 1957-ben alapított Füles Magazin végre megérkezett az AppStore áruházba a Sanoma Media Budapest Zrt. jóvoltából. Az 55 éves rejtvénymagazin elérhető az összes iPad készülékre, sőt Retina felbontással már az új iPadre is! Az ingyenes alkalmazásban három skandi rejtvénnyel teheted próbára tudásod és gyorsaságod.

Ezen felül az alkalmazás további 7 rejtvénycsomagot tartalmaz, melyek kínálata folyamatosan bővül. Egy-egy rejtvénycsomag összesen 10 db keresztrejtvényt tartalmaz. A játék időre megy, azonban bármikor szüneteltethető és bármikor folytatható vagy akár újrakezdhető.

A készítők lehetővé tették, hogy a keresztrejtvények megfejtésének idejét a játék Top10-es eredménytábláján megjelentessük, vagy akár a Facebookon is megoszthassuk ismerőseinkkel. Mindenkinek jó rejtvényfejtést kívánunk!


Letöltöm – Ingyenes

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!