Nyáron érkezik a Baldur’s Gate Enhanced Edition PC-re, valamint Mac és iPad készülékekre

KeleMan 2012.04.23. 17:39 Apple, Egyéb, iPad, Játékok, Mac 0 db 414

A Bioware kultikus RPG remekműve hamarosan felújított formában tiszteletét teszi – előreláthatólag nyáron – PC, Mac és kapaszkodjatok meg, iPad készülékekre is. A felújított változat a Baldur’s Gate első részét és annak kiegészítőjét, a Tales of the Sword-ot is fogja tartalmazni. Ezen felül új kalandokat és új partytagokat is beleépítenek majd a játékba a fejlesztők.

A felújított változat mögött olyan kiadók és fejlesztők bábáskodnak, mint a Wizards of the Coast, az Atari és az Overhaul Games, valamint a csapatban megtalálhatóak az eredeti játék fejlesztői közül is jónéhányan. A játékot az Infinity Engine (nem, nem Unreal) felújított változata fogja kezelni.

A játék várhatóan 10$ alatti áron jelenik majd meg, melyet várhatóan követni fog a Baldur’s Gate 2 felújított változata is. Jó hír még, hogy az iPad készülék mindhárom generációja támogatni fogja a megújult játékot, melyről a fejlesztők pár képet is kiadtak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!