Új közösségi játékot indít a Gameloft

Helme 2012.02.22. 19:37 Apple, iPhone, Játékok 0 db 173

A Gameloft, vezető nemzetközi digitális és közösségi játékgyártó cége bejelentette partnerségét Japán legnagyobb közösségi játékhálózatával, a GREE-vel egy új közösségi kártyajáték, a Gang Domination bevezetése kapcsán. Az új játék itthon 2012 júniusában lesz elérhető okostelefonokon (Android, iOS és Java készülékeken is) angol illetve japán nyelven.

Az új közösségi játék teljesen új élményt kínál a GREE platformon, hiszen lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bandákba szerveződve küzdjenek meg egymással. A Gameloft már bizonyította a szakértelmét ebben a műfajban a “Gangstar” sorozattal, hiszen a legutóbbi kiadás, a Gangstar Rio az első 10 legnagyobb bevételt hozó játékok között van az App Store-ban.

A játék a maffia izgalmas világába kalauzolja a játékosokat, és különböző művészeti ágakból merít, amelyeket a maffia világa inspirált. A Gameloft az új játékkal egy egyedülálló lehetőséget biztosít azoknak, akik új kihívást keresnek a már meglévő, hagyományos játékok mellé.

“Japánban egyértelműen a kártyajátékok a legnépszerűbb közösségi játékok. A Gang Domination a Gameloft első közösségi kártyajátéka, így nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy egy olyan vezető közösségi játékhálózattal tesszük meg ezt az utat a mobilokon, mint a GREE” – mondta Michael Guillemot, a Gameloft alapítója és elnöke.

“Nagyon örülünk annak, hogy egy újabb “Gang” játékot biztosíthatunk a Gameloftnak, amely már így is nagyszerű eredményeket hozott a Gangstar sorozattal. Világszerte 190 millió felhasználóval rendelkezünk, így reméljük, hogy a játék széleskörű népszerűségre tesz szert” – tette hozzá Yoshikazu Tanaka, a GREE alapítója és vezérigazgatója.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!