Nyerj egy iPhone 4-et: végezd el az ötödik Hi!temptation feladatot és növeld az esélyed

Helme 2012.01.18. 18:57 iPhone, Játékok 0 db 247

Korábban már írtunk a Hi!temptation alkalmazásról, mely gyorsan elterjedhet a a fiatalok körében, hiszen olyan innovatív programról beszélünk, ami megkönnyítheti a társkeresést, illetve az új kapcsolatok kialakítását. Új nyereményjátékot indítottunk a Hi!temptation csapatával közösen, ahol a fődíj nem más, mint egy új iPhone 4, melynek színét a végső nyertes választhatja ki.

Ez a verseny négy héten át fog tartani, és sorsolással döntjük el, hogy ki lesz az, aki egy Apple termékkel lehet gazdagabb. De nem csak a szerencse fog játszani, tehettek azért, hogy nagyobb esélyetek legyen a végső húzásnál. Minden héten két kérdés vagy feladat lesz – tehát a promoció időszaka alatt összesen nyolc-, s minden egyes teljesítés után eggyel növeled a esélyedet. Tehát, ha mind a nyolcat megcsinálod, akkor ennyiszer kerül bele a neved a virtuális kalapba, ha kevesebbet, akkor értelemszerűen annyiszor, ahányat véghezvittél.

Nem lájk-és felhasználógyűjtős játék , így akinek kevés az ismerőse a Facebookon, az se aggódjon: saját aktívságodon múlik az, hogy mekkora eséllyel pályázol a fődíjra. A nulladik feladat az, hogy lájkold a Hi!temptation és az iPhoneHungary Facebook oldalát (fontos, hogy mindkettőt kell), ez az egyik alapfeltétele ugyanis a nyereményjátékban való részvételnek. Csak pár kattintás az egész. Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy mi volt az első feladat, idekattintva meg tudod nézni. Vagy abban az esetben, ha a második feladatot szeretnéd elolvasni, akkor ide kell kattintanod. A harmadikat itt lesheted meg.  A negyediket pedig itt.

Az ötödik feladat: A következő feladat a kapcsolatokról szól. Nagyon egyszerű lesz, mindössze két barátod kell gyűjtened péntekig. Nincs más dolgod, mint dobni Hi!-t az általad szimpatikusnak vélt felhasználónak, s várni a visszaigazolást. Fontos azonban, hogy mindössze 10 Hi! dobásból kell ezt megoldani, tehát az a játékos nem játszik, aki mindenkinek megpróbál küldeni. Keressetek-kutassatok és akár találjátok meg közben a szerelmet! Fontos, hogy ellenkező nemű legyen!

Ismerkedj az alkalmazással és értékeld az AppStore-ban a Hi!temptationt. Pénteken érkezik a következő teendő, ne maradj le róla! A nyereményjáték időtartama 2012. január 3-tól tart egészen 2012. február 3-ig, a sorsolás február negyedikén lesz. A nyertes személyesen tudja átvenni a nyereményt. Sok sikert kívánunk mindenkinek, letöltésre és beregisztrálásra fel!

Töltsd le az alkalmazást és éld át a Hi!temptation életérzést!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!