Frissült az Action Movie FX alkalmazás – Új effektek jelentek meg!

KeleMan 2012.01.18. 17:08 Apple, Egyéb, Programok 2 hozzászólás 1 114

A Bad Robot Interactive frissítette az Action Movie FX alkalmazást, melyről még Helme írt az előző év végén egy beszámolót. Az alkalmazás segítségével olyan speciális trükköket és effekteket tehetünk a videóinkra, melyeket még a nagy hollywoodi filmek is megirigyelnének.

Az alkalmazás segítségével gyorsan és egyszerűen pakolhatjuk a videókra a speckó effekteket, melyből eddig 2 darab volt elérhető ingyenesen. A frissítéssel kaptunk egy új és ingyenes effektet, de 2×2 db új pack is megjelent, melyeket egyenként 0,79€-ért tölthetünk le az alkalmazáson belül. A speciális effektek ismét rendkívül valósághűre sikeredtek. A legjobb szerintem az F18-as vadászgép lezuhanása, de a telefonpózna kidőlése is alkalmat adhat arra, hogy egy-egy jó kis videót rögzítsünk, melyekkel megviccelhetjük ismerőseinket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Bence - 2012.01.18. 21:02

    A rendőrautós ütközés is nagyon jó lenne, csak valahogy túl nagyok az autók…..

    • KeleMan - 2012.01.18. 23:11

      Vagy túl kicsi a háttér… :)

Szólj hozzá Te is!