Nyerj egy iPhone 4-et: végezd el a harmadik Hi!temptation feladatot és növeld az esélyed

Helme 2012.01.10. 20:31 Apple 5 hozzászólás 212

Korábban már írtunk a Hi!temptation alkalmazásról, mely gyorsan elterjedhet a a fiatalok körében, hiszen olyan innovatív programról beszélünk, ami megkönnyítheti a társkeresést, illetve az új kapcsolatok kialakítását. Új nyereményjátékot indítottunk a Hi!temptation csapatával közösen, ahol a fődíj nem más, mint egy új iPhone 4, melynek színét a végső nyertes választhatja ki.

Ez a verseny négy héten át fog tartani, és sorsolással döntjük el, hogy ki lesz az, aki egy Apple termékkel lehet gazdagabb. De nem csak a szerencse fog játszani, tehettek azért, hogy nagyobb esélyetek legyen a végső húzásnál. Minden héten két kérdés vagy feladat lesz – tehát a promoció időszaka alatt összesen nyolc-, s minden egyes teljesítés után eggyel növeled a esélyedet. Tehát, ha mind a nyolcat megcsinálod, akkor ennyiszer kerül bele a neved a virtuális kalapba, ha kevesebbet, akkor értelemszerűen annyiszor, ahányat véghezvittél.

Nem lájk-és felhasználógyűjtős játék , így akinek kevés az ismerőse a Facebookon, az se aggódjon: saját aktívságodon múlik az, hogy mekkora eséllyel pályázol a fődíjra. A nulladik feladat az, hogy lájkold a Hi!temptation és az iPhoneHungary Facebook oldalát (fontos, hogy mindkettőt kell), ez az egyik alapfeltétele ugyanis a nyereményjátékban való részvételnek. Csak pár kattintás az egész. Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy mi volt az első feladat, idekattintva meg tudod nézni. Vagy abban az esetben, ha a második feladatot szeretnéd elolvasni, akkor ide kell kattintanod.

A harmadik feladat: az elkövetkezendő 24 órában nincs más dolgod, mint 4 képet feltölteni magadról az alkalmazásba. Ezt egyszerűen meg tudod tenni, látogass el a http://hitemptation.com oldalra, jelentkezz be, majd a saját profilod oldalán máris tudsz képet feltölteni. Fontos, hogy csak azok a képek számítanak amit magadról töltöttél fel. Aki ezt a feladatot is teljesítette, annak a neve ismételten bekerül a virtuális kalapba. A rendszer január 11-én (szerda) este 20:30-kor ellenőrzi, hogy készen van-e.

Ismerkedj az alkalmazással és értékeld az AppStore-ban a Hi!temptationt. Csütörtökön érkezik a következő teendő, ne maradj le róla! A nyereményjáték időtartama 2012. január 3-tól tart egészen 2012. február 3-ig, a sorsolás február negyedikén lesz. A nyertes személyesen tudja átvenni a nyereményt. Sok sikert kívánunk mindenkinek, letöltésre és beregisztrálásra fel!

Töltsd le az alkalmazást és éld át a Hi!temptation életérzést!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

 1. ZsolesZ - 2012.01.10. 22:26

  Olyan kérdésem van, hogy akinek alapból van fent magáról kép annak is kell még pluszba? Mert én már az elején tettem fel 4-5 képet magamról.

 2. appleface - 2012.01.10. 23:56

  hogy törlök képet???

 3. appleface - 2012.01.11. 00:39

  hogy lehet töröln képet???

  • ZsolesZ - 2012.01.11. 00:44

   Telóról ugyan nem tudom, de gépről a hitemptation oldalán, a profil szerkesztése menüpont alatt lehet törölni a képeket.

 4. iSpartan - 2012.01.11. 05:13

  Ha az alkalmazásban csinálom ott is jó? Már mint s képfeltöltést

Szólj hozzá Te is!