Action Movie FX applikáció: tegyél videóidba hollywoodi speciális effekteket

Helme 2011.12.24. 12:20 iPhone, Programok 1 db 920

Egy új és ingyenes iOS applikáció látott napvilágot az AppStore-ban, amit mindenképpen érdemesnek tartottunk arra, hogy a figyelmetekbe ajánljunk. Ez nem más, mint az Action Movie FX, melynek nevéből már lehet következtetni arra: mire is lehet jó ez az alkalmazás. A legtöbb iPhone felhasználó aktívan használja a kamerát. Az Action Movie FX segít abban, hogy még jobbak legyenek a felvett képsorok. A felhasználó ugyanis létre tud hozni holllywoodi sepciális effekteket gyorsan és egyszerűen.

Tényleg ez a legegyszerűbb alkalmazás amit jelenleg lehet találni, ráadásul még ingyenes is, bár igaz, csak az alapcsomag. Nekünk csak fel kell venni a videót, a többit a program magától elvégzi. Egy kis gyakorlással képesek leszünk olyan valósághűnek tűnő dolgokat csinálni, mint például egy autó felrobbantása rakétával.

Két speciális effekt ingyenes, ami nem más, mint a rakétatámadás és az autó összetörés. Egyéb hatásokat is lehet vásárolni nagyjából egy dollárért. Számos hasonló alkalmazást lehet találni az App Store-ban, de ez valóban jól működik. Gyorsan feldolgozza az effektet, illetve mi tudjuk kiválasztani , hogy hol aktiválódjon a hatás. Érdemes mindenképpen egy pillantást vetni rá.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

Szólj hozzá Te is!