Várhatóan még ebben a hónapban érkezik a mobilEST!

KeleMan 2012.01.18. 13:52 Egyéb, iPhone, Programok 0 db 85

mobilEST néven okostelefonos programkalauzt indít 2012 januárjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett EST MEDIA Nyrt. leányvállalata, a Pesti Est Kft. A fejlesztés a cég és a Vodafone Magyarország Zrt. közötti hosszú távú stratégiai együttműködés első lépése. A mobilEST mindenkinek ingyenes lesz, de a Vodafone-előfizetők többletszolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat kapnak.

A felhasználók akár a teljes, országos Est programadatbázist is böngészhetik, vagy tetszés szerinti ajánlót állíthatnak össze az érdeklődési körüknek megfelelő programokból azokban a városokban, amelyekben élnek és megfordulnak. A mobilEST először androidos és iPhone-os verzióban jelenik meg, de hamarosan más operációs rendszereken és táblagépekhez igazított felülettel is elérhető lesz.

A mobilEST jelzi az egyre bővülő Vodafone Keddel kedvezményesen elérhető rendezvényeket, üzleteket és helyszíneket, és szorosan integrálják az alkalmazásba a Vodafone több millió számot tartalmazó Zenetár szolgáltatását is.

“Ahhoz, hogy az okos készülékek valóban megváltoztathassák a hétköznapjainkat, a készülékeken kívül egy kellően erős hálózatra és professzionális magyar nyelvű mobilos tartalomra is szükség van. Az EST MEDIA-val kötött partnerséggel a Vodafone úttörő szerepet visz abban, hogy mindkettőt megadja ügyfeleinek.” – értékelte Szabó Béla, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója az együttműködés első lépését.

Az EST MEDIA a mobilEST-tel a nyomtatott programkalauzok és azok online változata mellett egy újabb, mindenkor “kéznél levő” csatornán juttathatja majd el a hasznos és releváns tartalmait a közönséghez, illetve újabb hatékony felületeket tud kínálni az aktív és az átlagosnál többet költő fogyasztókat megszólítani kívánó hirdetők számára.

“Bulgáriában, és Romániában már bevezettük a célcsoport meghatározó médiamárkáinak okostelefonos verzióit. Ezeket a tanulságokat is felhasználva indíthatjuk el ezt a nagyon fontos új terméket legfontosabb piacunkon, Magyarországon. A Vodafone Magyarország pedig meghatározó technológiai szereplőként abban segít, hogy hatékonyan és gyorsan minél nagyobb közönséghez juttassuk el ezt az innovatív megoldást. A régiós tapasztalatok és az előzetes szakmai vélemények alapján biztos vagyok benne, hogy a mobilEST itthon is elsöprő sikert arat.” – mondta el Pankotai Csaba, az EST MEDIA Nyrt. vezérigazgatója.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!