Clear: az új feladatlistázó alkalmazás meghódította a világot

Helme 2012.02.19. 15:52 iPhone, Programok, Videók 2 hozzászólás 423

Egy ideje tudjuk, hogy vége van a papírra írt vásárlási listának, hiszen az iOS 5 elérhetővé tette a “to-do” listát, mely gyors és egyszerű. Igaz, elég kevés dolgot pakoltak bele, csak a legalapvetőbb funkciókat tudja. Most azonban jött egy külsős alkalmazás a Storeba, mely egyből a toplisták élére kerül.

Az új “to-do” program iPhone-re és iPod Touch-ra jelent meg, s elég gyorsan a dobogó legfelső helyére jutott számos országban. Az app nem olyan, mint a többi feladatkezelő, ez teljesen interaktív. Talán ez a sikerének a kulcsa. Húzogatni lehet, be tudod állítani a prioritást. Pár mozdulattal alakítható az egész, ráadásul nagyon könnyű használni ahhoz képest, hogy mennyit tud.

Készítettek hozzá egy promóciós videót, mely nagyon jól sikerült. Itt mindent megmutatnak az applikációval kapcsolatban. Érdemes megtekinteni, mivel az ára mindössze 0,79 euró. Ennyit pedig teljesen megér. Egyetlen egy hátránya az, hogy nem lehet a különféle naptárakba integrálni, de reményeink szerint hamarosan ezt is orvosolni fogják. Töltsd le most!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. SDaniel55 - 2012.02.19. 16:00

    Lesz iPadra is! Amint megjelent felvettem velük a kapcsolatot, és mivel sokan kérték iPadra, így elkezdik az iPad-es változatot is készíteni. iPhone 5-öt akarok venni, de most nincs phone-om, ezért jó lesz ez!

  2. Foreign3r - 2012.02.23. 10:18

    Semmivel sem tud többet, mint a notes…csak szép színes. Nem lehet emlékeztetőt, riasztást beállítani. Parasztvakítás.

Szólj hozzá Te is!