A UPC távrögzítő megkönnyíti az életed

Helme 2011.11.28. 11:47 Apprító, iPad, iPhone 3 hozzászólás 1 268

Pár éve még csodálkozva néztük az egyik kereskedelmi csatorna műsorában, hogy a jövőben olyan boxokat szerelnek be a háztartásokba, mely képes felvenni a filmeket, sorozatokat, ráadásul még házi videotéka is rendelkezésre fog állni. Egyszerűen hihetetlennek tűnt, bár a kétezres évek elején se gondoltuk sokan, hogy mostanra iPhone készüléket nyomogathatunk.

Vélhetően sokszor előfordult már, hogy úgy terveztük: az általunk megnézni kívánt adásra haza tudunk érni, így nem kell felvenni. Azonban az élet gyakran keresztülhúzza a számításainkat. A UPC iPhone, illetve iPad applikációja megpróbálja kicsit egyszerűbbé tenni az életünket, hogy ne kelljen az internetről levadászni azt az mozgóképes anyagot, amit meg szeretnénk tekinteni.

A UPC távrögzítő alkalmazással akár távolról is felvehetjük a műsort az utolsó pillanatban is. Nem kell sok minden hozzá, csupán be kell regisztrálni a boxunkat a rendszerbe. Korábban sok probléma volt vele, ezt jelzi, hogy kiemelkedően magas 1 csillagos minősítéssel rendelkezik az app, de mostanában nem találkoztunk szerverhibával, tesztünk során minden rendesen működött.

Találhatunk műsorújságot a programban, beállíthatjuk kedvenc műsorunkat, de a videótárból is szemezgethetünk, ugyanis szinte minden filmnél megtalálható egy trailer, illetve egy kis leírás, hogy miről szól a produktum. Akinek felvevős előfizetése van, az mindenképpen töltse le az alkalmazást, valóban hasznos, ráadásul ingyenes, így semmilyen pluszköltséggel nem jár a távoli programozás.


Töltsd le az alkalmazást ingyenesen!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

 1. UBorka - 2011.11.28. 13:38

  Hát nem tudom. Nekem a TiVo után ez nem volt nagy varázslat – az meg már 2000 körül létezett ugye.

  Azonban az app kicsit körülményes és lassú, ráadásul nagyon gyakran “szerverhiba” miatt nem lehet vele belépni – és akkor beállítani se. A mókás az, hogy még mindig sokkal jobb a box saját programjánál ami elég gyakran megfagy – és jól nem vesz fel semmit -, és még kezelhetetlenebb…

 2. Végvári Jòzsef - 2011.11.28. 14:04

  Azt ne felejtsetek a cikkhez irni hogy ez az app csak kabeles UPC elofizetessel mukodik, akinek “tanyeois” tv-je an azzal nem megy. Meg ha felvevos set-top boxa an akkor sem.

 3. Zsolt - 2012.12.09. 17:53

  Sziasztok
  Egy kerdesem Lenne a tv nezessel kapcsolatban .
  Szeretnek Magyar televizio adasokat nezni az iPad-on de alig talalok alkalmazasokat ra .
  Nekem Sky elofizetesem van és a sky -nak van nak alkalmazasai ,hogy barhol nezhetem az adasokat egy app-on keresztul .
  Magyarorszagon a szolgaltatoknak van nak-e ilyen alkalmazasai?
  Koszonom
  Zs

Szólj hozzá Te is!