Ingyenesen kereshetsz streamelhető tartalmakat

NZsolt 2013.02.21. 16:44 Apple, Programok 4 hozzászólás 696

Can I Stream It? – névre hallgat az az ingyenes alkalmazás, melyre a TUAW bukkant nemrég. A program figyelmeztet, ha egy általunk kedvelt mozifilm streamelhetővé válik, ehhez különböző forrásokat használ: iTunes, Hulu, Netflix, Amazon Instant Video, VUDU, Crackle, Blockbuster és az Xfinity – a cég szerint azonban nincs megállás, további nagy szolgáltatók is felkerülnek majd a forrásgyűjteménybe.

Az app használata egyszerű, csupán a film nevét kell megadni, majd a program a forrásokat ellenőrizve megmutatja, hogy streamelhető-e. Lehet keresni sorozatokra is, illetve arra, hogy elérhető-e már valami DVD-n, vagy Blu-Ray-en. Emlékeztető funkciójának hála a program értesítést küld, ha az általunk preferált film streamelhetővé válik, a DirecTV app-pal kombózva akár azt is el lehet érni, hogy távollétünkben a frissen elérhetővé vált filmet azonnal rögzítse is a rendszer.

A program fizetős oldalakkal (HBO stb) is működik, illetve hozzáfér az IMDb-hez és a Rotten Tomatoe-hoz is. A tuaw újságírója elégedett volt a programmal, ám kisebb-nagyobb hibákat azért felfedezett benne, ugyanis az többször lelassult, vagy teljesen leállt keresés közben. Az app kifejezetten az iPhone 5-höz készült, de elfut mindenen, ami iOS 5.1-et vagy attól újabb oprendszert futtat.

Can I Stream It? (AppStore Link) Can I Stream It?
Fejlesztő: Urban Pixels, LLC.

Besorolás: 4+

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

4 hozzászólás

 1. Nándor Juhász - 2013.02.21. 17:11

  Jol hangzik
  Magyar nyelven vannak filmek? (Szinkronosak)
  De az sem baj ha nincs mert az angol nyelv nem akadaly

 2. Martin06 - 2013.02.21. 22:33

  Legalább felirat legyen

 3. Ádám - 2013.02.22. 08:27

  Nincs egy videó a használatárol?

 4. Meli - 2013.02.22. 13:37

  Hogyan működik

Szólj hozzá Te is!