Bakizott a Vodafone: nem lesz idén iPhone 5?

Helme 2011.10.03. 14:33 Apple, Egyéb, iPhone, Pletykák 1 db 264

Kevesebb, mint 36 óra van hátra az Apple konferenciáig, így komolyabb találgatásokba már senki nem szeretne belemenni, hiszen holnap minden kiderül, egy esteleges szakértői tévedés pedig elég komoly bajokat okozhatna a megmondóembereknek. Azonban felbukkant egy érdekes dolog a neten, ugyanis a Vodafone ismét bakizott, ezáltal pedig szivárogtatott néhány nem túl bíztató információt.

A TNW oldalá közzétettek egy képernyőmentést, mely a német Vodafone online shopjában csináltak. A képen az látható, hogy kilistázták az elérhető iPhone-ok listáját: pontosabban, milyen iPhone-ra is szeretne az ember bumpert vásárolni. Megjelentek olyan készülékek is a választható opciók közül, melyek eddig nem voltak hivatalosan elismerve az Apple részéről.

A képen lehet látni, hogy jönni fog egy új iPhone 4, mely csupán csak 8GB hellyel fog rendelkezni. Külön érdekesség, hogy nem csak feketében, hanem fehérben is elérhető lesz, így vélhetően komolyabban számítanak erre a szériára is a vállalatnál. Ami kicsit sokkoló lehet: nem jelent meg az iPhone 5 a kínálatban, csupán az iPhone 4S, mely 16, 32, illetve 64 GB lesz elérhető.

Több vészjósló hang is mondta, hogy ne bízzunk 100%-osan az iPhone 5-ben, mert lehet nem lesz elérhető idén, csupán 2012-ben. Optimistaként azért mi még mindig arra gondolunk, hogy az iPhone 5-re nem szükséges bumper, azaz éppen emiatt nem lehet választani majd hozzá. Mindenesetre nagyon érdekes, holnap lehull a lepel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Oszvald42 - 2011.10.03. 15:36

    Ha új designt kap az 5 akkor hogy a p*csába lenne jó a 4 bumpere, logikus hogy arra új fajtta tok lesz, esetleg egy Mini Smart cover

Szólj hozzá Te is!