Újabb jó minőségű képek a lehetséges iPhone 5 tokról

KeleMan 2011.09.02. 18:00 Apple, Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 4 hozzászólás 816

Vajon milyen lesz az új iPhone 5? Sokan, sokszor találgattak már ezzel kapcsolatban, viszont egyelőre csupán a pár hónapja kiszivárgott tokra és annak méreteire támaszkodhatunk. Most az olasz Macitynet.it oldal állt elő jó minőségű képekkel a lehetséges tokról. Egy iPod touch és egy iPhone 4 készüléket helyeztek el benne, hogy lássák a méreteket.

Ezek alapján kijelenthető, hogy az új iPhone készülék, (már ha egyáltalán annak készült a tok) majdnem feleannyira lesz vékony, mint az iPhone 4, valamint széltében és hosszában is jó 1,5-1,5 centiméterrel növekszik a méret, amely alapján a kijelző is 3,7″-es, de inkább 4″-re emelkedhet. A felbontás persze kérdéses, érdekes lenne, ha az Apple emelné a pixelek számát, de egyáltalán nem lehetetlen.

A tok gyártója ismeretlen, de a képek alapján jóllehet az Apple visszatér a “szappantartó” formához, ezáltal a készülék fogása is az iPhone 3G – 3GS szerelmeseinek kedvez. Az Apple várhatóan napokon belül jelezni fogja, hogy mikor lesz az “iPhone 5 Keynote”, hiszen ahhoz, hogy az utolsó negyedévben felpörgessék a piacot, októberben mindenképp el kell kezdeniük a forgalmazást, ha nem kívánnak lemaradni. Izgalmas időszak következik.

A további képekhez látogassatok el a Macitynet.it oldalára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. Informator - 2011.09.02. 19:07

  Szogletest akarok. Kesz.

 2. smschamp - 2011.09.02. 22:09

  Egye fene legyen szögletes, de a 6-ost mindenképpen szeretném szappantartó formára :)

 3. szokeptr - 2011.09.03. 07:40

  es a 30 pin-es dock connector is nagyobb lesz?! ugyan mar… ez fake szerintem…

  • United - 2011.09.06. 21:36

   Nem a dock connector lesz nagyobb csak nagyobb helyet hagytak ki (hátha valaki bumperen keresztül rá akarja dugni a gépre ) kényelmesen elférjen a műanyag kerete is, de ezt tudhatnád ha lenne iphone-od.

Szólj hozzá Te is!