Sprint – A dolgozók nem mondhatnak el semmit az iPhone 5-ről

Helme 2011.08.31. 13:06 iPhone, Pletykák 0 db 389

Pár nappal ezelőtt számolt be a Wall Street Journal arról, hogy az új iPhone valóban októberben érkezik a boltok polcaira. Az információt a Sprintertől szerezte, mely az államokban a harmadik legnagyobb szolgáltató. Most kiderült, hogy akár a dolgozók is tudhatnak a dátumról.

Egyelőre semmi információ nincs arról, hogy a szolgáltatók milyen sorrendben kezdhetik árulni, azonban több elemző szerint valaki előnyt kaphat, hiszen az Apple politikájában benne van, hogy minden nagy, populárisabb termék kijövetelekor hatalmas soroknak kell állnia a boltok előtt.

A Sprint vezetői eljuttattak minden alkalmazotthoz egy levelet, melyben arra kérték a dolgozókat, hogy semmit ne mondjanak az új iPhone 5-ről. Kifejezetten kitértek, hogy még spekuláció szinten se essen szó az Apple telefonjáról. “Ha barát, családtag, ügyfél kérdez az új iPhone-ról, akkor csak annyit mondjatok: No comment” – áll a kiküldött e-mailben.

Ez azt a látszatot erősíti meg, hogy a dolgozók tudhatnak részleteket és nem csak a felső-vezetőségnek vannak információi a készülékről. Ha minden igaz egy-két hét és be is jelentik a 2011-es év legjobban várt telefonját.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!