Nem álom a legdurvább iPhone 5 koncepció

Helme 2011.08.29. 13:24 Apple, Egyéb, iPhone, Videók 1 db 6 194

Az Aatma csoport elkészített egy nagyon csábító iPhone 5 koncepcíiós videót. Rengetegen azt hiszik, hogy valóban így fog kinézni az újgenerációs készülék. Sajnos nem. Pedig elméletben meg is lehetne valósítani mindezt, igaz horribilis áron.

Három fő funkciót különböztethetünk meg a videóban: ultravékony telefon, hologrammos kijelző, kivetíthető billentyűzet. Bár az első kettő terv kicsit bonyolultabb, láthattunk már rá példát, hogy valóban létezik, s nem csak a jövő tervezőinek agyszüleménye. Azonban a legrealisztikusabb rész kétségtelenül a kivetíthető billentyűzet. Pont a napokban került kereskedelmi forgalomba egy ehhez hasonló (ráadásul kompatibilis iPhone-nal), bár nagyon drága, 200 dollárba kerül.

(X) Hirdetés
(x) Hirdetés

Tekintsük meg tehát ezt az elkápráztató filmet, aki pedig tud angolul annak érdemes a kommenteket elolvasni a YouTube-on, van pár gyöngyszem köztük.

Az eredeti leírás:

Amazing Concept iPhone 5. This CG iPhone 5 has advanced iPhone features such as a sleeker iPhone design, a laser keyboard & holographic display all rolled into this iPhone 5 video.

The computer generated Concept iPhone 5 features is an exponential leap to the iPhone 4 or iPhone 3gs of today.

We hope you enjoy this iPhone 5 video more than the current trend of iPhone 5 rumors such as iPhone 5 leaked and iPhone 5 unboxing videos. Apple is yet to make the iPhone 5 announcement. So have your fill of this new iPhone video before the iPhone 5 release.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. sma - 2011.08.29. 18:22

    Én lennék a legboldogabb ember ha ez így lenne…

Szólj hozzá Te is!