iPad Vs iPad 2 – Összehasonlítottuk a két táblagépet

KeleMan 2011.03.03. 14:13 Apple, Egyéb, iPad, Teszt 2 hozzászólás 1 879

Az Apple a tegnapi nap szó szerint sokkolt bennünket az iPad 2 bejelentésével. Igaz, hogy nem lett Retina kijelző és nem kaptunk Thunderbolt csatlakozót sem az új táblára, de e mellett mégis számtalan újítás látott napvilágot, mellyel az iPad 2 simán lekörözi az iPad modellt, de még a versenytársak új tábláit is. Az alábbiakban összeszedtük a 2 iPad tulajdonságait, összehasonlítottuk azokat, a tegnap eszközével, a sima iPad modellel. Időközben az Apple 100$-al csökkentette az elsőgenerációs iPad készülékek árát is. Nyilvánvaló, hogy szeretnék kiszórni a készleteket.

Itt van az összehasonlító táblázat, tisztán látszik, hogy az Apple iPad 2 készüléke simán veri a régebbi modellt. Sajnos a memória nagyságáról és a pontos grafikus magról még nem esett szó, de rövidesen az is kiderül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Norbi - 2011.03.04. 14:31

    “tisztán látszik, hogy az Apple iPad 2 készüléke simán veri a régebbi modellt”

    LoL! Az baxna be ha nem :D

    • KeleMan - 2011.03.04. 14:55

      Norbi: Persze, hogy bebaxna, ha nem. Ezt inkább arra írtam, hogy a régi modellekhez képest a mostani iPad 2 egetrengető újításokat hozott. Csakúgy, mint az iPhone és az iPhone 3G között. Mindenkinek ésszerű volt a váltás. Ez történt az iPad és iPad 2-nél is. Aztán jött az iPhone 3GS, de ott inkább a sebességre mentek rá és nem mindenkinek érte meg, főleg itthon nem váltani egy 3G-ről 3GS-re. Bár erről mindjárt lesz is cikk.

Szólj hozzá Te is!