Megérkezett az iTunes 10.2, láthatáron az iOS 4.3

KeleMan 2011.03.03. 12:50 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iTunes 0 db 173

A tegnapi napon elérhetővé vált az iTunes legfrisebb 10.2-es változata, mely érdemi újítást nem tartalmaz, csupán hibajavításokat, valamint felkészíti a rendszert a 2011. március 11-én megjelenő iOS 4.3-as szoftver letöltésére. Az új változatot az Apple oldaláról vagy akár a programon belüli frissítési lehetőséggel tölthetitek le. Az új iOS 4.3 szoftverfrissítés a 3. és 4. generációs iPod Touch készülékekhez, az iPhone 3GS és iPhone 4 készülékekhez, valamint az iPad első generációs táblagépekhez telepíthetjük majd. Nos igen. Jól látjátok. Az iPhone 3G készülékhez megszűnik az új iOS rendszerek támogatása. A legutolsó iOS így hivatalosan iPhone 3G készülékekre a 4.2.1-es változat.

Az új iPad 2 modell már alapból az iOS 4.3-al lesz szállítva, de sokaknak jól jöhet az új verzió frissítése is. De mit is várunk az iOS 4.3-tól. iPhone 4 tulajdonosok számára mindenképp előnyös lesz az új Personal Hotspot funkció, mellyel a mobilinternetet használók megoszthatják, egyszerre maximum 5 eszközre az internet elérésüket. Ez főleg akkor lehet jó alternatíva, ha valakinek van iPhone 4 és iPad készüléke is, hiszen így az iPhone 4-et használva, az iPad-el WiFi eléréssel tudunk rá csatlakozni. Így az iPad készülékből nem szükséges a drágább Wifi+3G változatot megvenni. Továbbfejlesztett JavaScript támogatás is érkezik majd a Safari böngészőbe, szintén az új frissítéssel együtt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!