Valentinkor érkezik az új Angry Birds frissítés

Helme 2011.01.28. 22:39 iPhone, Játékok, Pletykák 1 db 117

Már többször beszámoltunk arról, hogy az Angry Birds milyen sikeres. Mai napig sokan próbálják megfejteni a produktum népszerűségének okát, hiszen a formátum nem ismeretlen, csak nem éppen malacok, illetve dühös madarak voltak a főszereplők korábban. Az internetes mini flash játékok között található meg számos, verd szét katapultból az ellenség várát tematikájú alkotás.

Az Angry Birds nem az alapkoncepciónak, hanem a szerethető karaktereknek köszönheti azt, hogy mára a legnépszerűbb mobilos játékká vált. Bár az Electronic Arts a felvásárlással bekavart egy kicsit, szerencsére nem sikerült annyira elrontani a két állatsereg háborúját, hogy lehúzást érezzünk az új kombók megvásárlását.

Nemrég írtuk, hogy Valentin napkor érkezhet egy új kiegészítő. Nos, a tipp helyesnek bizonyult, s bár hivatalosan még szinte semmi sem látott napvilágot, az egyik csatorna készített egy interjút a fejlesztőkkel, ahol el lehet csípni egy-két kockát az új pályák egyikéből. Kiderült, hogy február 14-én, a szerelmesek ünnepekor fogjuk kapni a jelzést, miszerint ajánlatos frissíteni az alkalmazást.

Bár reménykedtünk új madarakban, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy be kell érnünk a jelenlegiekkel. Pedig már nagyon ráférne erre a részre is egy kis vérfrissítés, mert kezd monotonná válni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. JamesS - 2011.01.29. 15:40

    ez jó hír :P

Szólj hozzá Te is!