Real Racing 2 – Padlógázzal szép az élet

Helme 2010.12.13. 21:23 iPad, iPhone, Játékok 1 db 172

A fejlesztők egyre jobban kezdik kihasználni az iPhone tulajdonságait, ugyanis az új játékok egyre szebb grafikával érkeznek a Store-ba. Mára már nagyon nagy a verseny, annyi program van a boltban, hogy az 1 dolláros alkalmazásokból is több százat tudnánk most azonnal ajánlani. Éppen ezért a drágább produktumoknak fel kell mutatni valami olyat, amiért érdemes tíz dollárokat kifizetni. Bár ez a pénz sem egy horribilis összeg, mégis jobban meggondolja az ember, hogy kiad-e rá ennyi pénzt.

A Real Racing nevű játék már több mint egy éve jelent meg a Store-ban, de elég nagy sikereket könyvelhetett el. A készítők ezen felbuzdulva nekiálltak a második epizódnak, melyről eddig nem sok információ látott napvilágot. Most azonban érkezett egy gameplay, illetve jókora adag hírcsokor, ami komoly bizakodásra adhat okot.

Már az előző rész is szép grafikával rendelkezett, azonban most – főként a retina display-nek köszönhetően – még élethűbb látványvilágot ígérnek a fejlesztők. Végre rendesen fognak törni a járgányok, így nem lesz értelme faltól-falig játékot játszani.

Összesen ötfajta versenymódot kapunk a pénzünkért: karrier, gyors verseny, harc az idővel, online, illetve offline multiplayer küzedelem. A számos lehetőség akár több tíz versenyórát fog biztosítani a száguldás szerelmeseinek. A játékban 15 pálya lesz megtalálható, amely 40 mérföldnyi útnak felel meg. Hatalmas az autópaletta, összesen 30 benzinzabáló közül lehet választani. Mindenképpen A+ kategóriás terméknek ígérkezik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. RepaBali - 2010.12.16. 14:21

    Nagyon jó a játék! Az lehet tudni, hogy iPad-es verzió várható-e, mert annak nagyon örülnék! :)

Szólj hozzá Te is!