Valentinkor érkezhet az új Angry Birds

Helme 2010.12.12. 19:40 iPad, iPhone, Pletykák 1 db 313

Az Angry Birds kétségtelenül az egyik legnépszerűbb játék mobilos platformokon. Addiktív játékmentetének és egyszerű, mégis szórakoztató karaktereinek köszönhetően páratlan szórakozást nyújt nemcsak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztály képviselőinek is. Mivel a produktum sikere töretlen, feltehetőleg nem hagyják annyiban a fejlesztést, s számos újabb rész érkezik az elkövetkezendőkben.

Ezt támaszthatja alá a Pocet Gamer értesülése, miszerint a következő epizód Valantinnapkor fog bekerülni a Store-ba. Mivel tematikus rész lesz, ezért a Seasons fog bővülni – bár hivatalos bejelentés még nem érkezett – így mindenképpen érdemes beruházni rá, mivel főként ezt a csomagot frissítik mostanában.

Remélhetőleg a pályákon kívül érdemi újítások is lesznek, ugyanis korábbi fejlesztői nyilatkozatok szerint több speciális madár érkezhet a jövőben. Mindenesetre az biztos, hogy most a csapat leginkább azzal van van elfoglalva, hogy Facebook-ra is át tudják importálni (és így az eddiginél is közösségibbé téve) az Angry Birds-öt, ami várhatóan áprilisban fog életre kelni a világ legjelentősebb közösségi oldalán. Ti mit gondoltok, milyen finomságokkal látnak el minket a készítők?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. st0nE - 2010.12.12. 22:42

    Pont ma reggel Csinaltam meg 3 csillagosra az osszes Palyat:] Nem mondom majdnem bele oszultem:P En szeelyszerint uj madarkakra es uj megoldasokra lennek vevo leginkabb, mint pl a cut the rope ba a zoknis megoldas… A Danger Above ba mar volt valami hasonlo kigumizott fal amit kihasznalva kellet malackakat gyilkolni…

Szólj hozzá Te is!